online spanyol
spanyol szleng mini videókurzus
 • Már vannak spanyol nyelvi alapjaid, mégis azt érzed, túl tankönyvszagú a tudásod?
 • Szeretnéd érteni az utca emberét is?
 • Néha olyan jó lenne valami frappánsat reagálni, de mindig lefagysz, ha helyzet van?

A leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás:

spanyol szleng online kurzus

Gondolj csak bele, mekkora segítség lenne végre egy kifejezetten magyar anyanyelvűek számára készített, speciálisan a Te nyelvi szintedhez igazodó, online spanyol szleng videókurzus!

Hogy miért?

 • mert a lehető legtermészetesebb, azaz párbeszédes formában sajátíthatod el a leggyakrabban használt szófordulatokat
 • mert a legfontosabb hétköznapi témákhoz kapcsolódnak a szövegek:
  1. utazás repülővel és autóbusszal
  2. szállodában, apartmanban
  3. vásárlás
  4. az étteremben
 • mert összhangban van a nyelvi szinteddel – a mini videókurzus kezdő és újrakezdő szinttől ajánlott
 • színes és figyelemfelkeltő videóival imádni fogod a spanyoltanulást
 • nem kell a fél életedet spanyoltanulással töltened, mert mind a 4 videó átlagosan 20 perces
 • videók képeit külön-külön is nézegetheted egy hosszabb utazás közben, vagy lefekvés előtt
 • a leckékben előforduló szavak egytől-egyig Veled maradnak, mert minden tananyaghoz készítettem egy speciális szószedetet
 • interaktív, online, játékos feladatokkal gyakorolhatod a leckében megtanult kifejezéseket

Miért vagyok biztos abban, amit mondok?

Mert több, mint 20 éve hivatásom a spanyol nyelv és kultúra tanítása és megszerettetése mindenkivel, aki úgy dönt, belevág!

A netspanyol összes online tananyagát és eseményét gondos előkészületek előzik meg, és kifejezetten magyar anyanyelvű tanulók számára készülnek.

Szeretem a minőséget, fontos számomra  a szakmai felkészültség, és hogy mennyire felhasználóbarát egy-egy tananyag.

Te is így vagy ezzel?

Ha igen, akkor fantasztikus hírem van:

az EGYSZERŰ MONDATOK, HASZNOS KIFEJEZÉSEK – SPANYOL SZLENG mini-videókurzus pont ilyen!

 

Készítettem Neked egy rövid kurzusbemutató videót, hogy bele tudj kukkantani:

Mit mondtak azok, akik már elvégezték?

“Abszolút kezdőként is lenyűgözött a minikurzus. Az életszerű párbeszédek, interaktív gyakorlatok és a hasznos szószedet igazán élvezetessé tették a tanulást. Különösen tetszett, hogy a tananyag közvetlenül alkalmazható témákra összpontosít. A videós leckék felépítése tökéletes tempóban haladt, lehetővé téve, hogy nyugodtan elsajátíthassam a tanultakat, és már most magabiztosabban érzem magam a spanyol szleng használatában. Minden kezdő vagy újrakezdő spanyol nyelvtanulónak bátran ajánlom ezt a kurzust."
spanyol szleng online minikurzus vélemény 1.
Lipcsey Andrea
"Marcsi tanfolyamával azokra a nyelvtanulókra gondol, akik Spanyolországba utazva szeretnének a leggyakrabban előforduló helyzetekben boldogulni. Tananyagát minta párbeszédekre alapozva építi - a párbeszédeket nem csupán felolvassa és fordítja, de magyarázza is. Minden leckéjében gondol azokra is, akik szívesen használnának már tanulmányaik kezdetén tipikus spanyolos kifejezéseket. A gyakorlást vagy önellenőrzést interaktív feladatokkal színesíti. A tanfolyamot azoknak az önállóan tanulóknak ajánlom, akik praktikusan összeszedett tananyagból szeretnének tanulni, de tudják, a saját idő-és energiabefektetést nem spórolhatják meg."
Molnár Ágnes
"A kurzus nagyon jól strukturált, átlátható. Az egyes leckék pont olyan hosszúak, hogy még egy zsúfolt napba is könnyen beilleszthetőek. Különösen tetszik a nyomtatható verzió, az opcionális házifeladat valamint az interaktív feladatsorok. Rengeteg számomra új, hasznos szófordulatot tartalmazott mindennapi szövegkörnyezetbe foglalva. Ha úgy akarsz beszélni, mint egy spanyol, és rendelkezel már valamennyi alaptudással, akkor ez a kurzus egy remek lehetőség."
“Nagyon tetszik a minikurzus, abszolút hasznos példákat tartalmaz egy spanyolországi utazáshoz. Külön imádom, hogy az egyes mondatokat részenként is elemzi, a fontos dolgokat kiemeli és plusz információkat ad arról hogyan, mikor használd az adott kifejezést. Marcsi remekül magyarázza el a mondatok felépítését. Kezdőként vágtam bele ebbe a minikurzusba, de így is tökéletesen érthető és követhető volt minden számomra. Így már nem leszek annyira elveszve, ha Spanyolországba utazom. :)”
spanyol szleng online minikurzus vélemény 4.
Keresztes Gabriella

És mi az a NETSPANYOL? Ki készítette az anyagokat?

Bozsik Marcsi vagyok, a netspanyol márkanév motorja, mesterdiplomás online spanyoltanár, tananyagkészítő, fordító és tolmács.

Középiskolás korom óta életem elválaszthatatlan részét képezi a spanyol nyelv: tanulom, tanítom, hallgatom, beszélem, fordítom – megunhatatlan szenvedéllyel. 

Szeretném a spanyol nyelv által közvetített csodás világot bemutatni Neked, mert hidd el, ha egyszer belekóstolsz, rabul ejt! A NETSPANYOL ebben segít Neked.

online spanyoltanár

Lehet, hogy teljesen kezdő vagy, de lehet, hogy már évek óta tanulod, mégis vannak fehér foltok a tudásodban, ezért készítettem el az első olyan mini-videókurzust, ahol kifejezetten a SPANYOL SZLENGRE fókuszálunk. Megtanítalak arra, hogy melyek azok a szófordulatok, amelyeket a helyiek valóban használnak és nem erőltetett tükörfordításai a magyar mondatoknak. 

A spanyoltanulás egyik legfontosabb mérföldköve, hogy ismered-e azokat a szerkezeteket, amelyeket az utca embere is használ a mindennapokban? Ha igen, segítek, hogy ne csak megismerd, hanem képes legyél használni is őket! 

Az ördög a részletekben rejlik, így van ez a nyelvtanulással is! Pontosan ezért született ez a Magyarországon hiánypótló, online spanyol mini-videókurzus. 

Az EGYSZERŰ MONDATOK, HASZNOS KIFEJEZÉSEK – SPANYOL SZLENG mini-videókurzus mindössze egy átlagos magán spanyolóra áráért a Tiéd lehet,  jelenleg 6.900,-Ft – ba kerül.

Mit kapsz ma 6.900Ft - ért?

olcsó spanyol 3.
olcsó spanyol 2.
olcsó spanyol 3.

Válaszd inkább az örök értéket, fektess a tudásodba, azaz SAJÁT MAGADBA!

Mi garantálja számodra mindezt? - Olvasd el a többi visszajelzést is:

"Köszönöm a lehetőséget, hogy csatlakozhattam hozzátok, hatalmas élmény. A tanfolyam könnyen végigjárható, érdekes és nagyon interaktív. Kezdőként is sok újat tanultam, valamint észrevehetően fejlődött a kiejtésem is, ami külön pozitív számomra. A feladatokkal nagyon jól tudom ellenőrizni a fejlődésem. Örülök, hogy kiderült, milyen könnyű is online tanulni, köszönhető ez a logikusan felépített, kellően elmagyarázott tananyagnak, ahol Marcsi szuperül megtanítja a leckéket és fűz hozzá extra információt, hogy érthetőbb legyen a szavak, kifejezések használata a valóságban. A lelkesedésem töretlen, igyekszem minden nap valamennyit tanulni!"
online spanyol kurzus vélemény 8.
Borbás Kinga
Már 7 éves élünk Spanyolországba a családommal, de a szleng valahogy eddig kimaradt a repertoárunkból és most, hogy a kisfiunk elkezdte a középiskolát, pont időszerű volt, hogy azt is megismerjük. Pont kapóra jött a tanfolyam. Nagyon sok új hasznos szót, kifejezést tanultunk meg belőle. A tanfolyam jól strukturált, könnyen érthető és élvezetes. Külön élveztük az ötletes online feladatokat, amivel egyből lehet gyakorolni az újonan tanultakat. Kezdőknek és Spanyolországba látogatóknak is nagyon hasznos, mert pont azokat a témákat érinti, amivel egy turista fog találkozni, elsősorban."
spanyol online kurzus - vélemény 6.
Gál András
hivatalos Canva Nagykövet,
Canva oktató
www.galandras.org
"Régóta terveztem már, hogy spanyolul tanuljak és munkámból adódóan online tanulási lehetőséget kerestem. Számomra elsődleges volt, hogy ne csak a nyelvtant tanuljam, hanem meg tudjam magam értetni a hétköznapi életben is. Itt, a netspanyol tanfolyamán megkaptam az online tanulás és a hétköznapi kommunikáció lehetőségét. Ami nagyon tetszik, hogy a spanyolban használt szleng szavakat, kifejezéseket is megismerhetem, ettől válik olyan élővé az oktatás, könnyebben és örömmel ülök le tanulni. Minden tananyaghoz videos és írott, letölthető anyag is tartozik, így a hallás és szövegértési készségem is fejlődik. Kezdőként az alapoktól indultam, az anyagok jól érthetőek, könnyen feldolgozhatóak munka és család mellett is. Az sem utolsó szempont, hogyha bármi kérdésem, elakadásom van, a netspanyol vezetője Bozsik Marcsi rövid időn belül mindig készséggel segít. Emellett blogjában hasznos infókat, érdekességeket olvashat, aki szereti Spanyolországot és a spanyol kultúrát. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne rugalmasan, de hatékonyan nyelvet tanulni."
spanyol minikurzus - vélemény 5.
Tóth-Pálóczi Éva
szabadúszó kreatív segítő,
PinWrite Kreatív Assist alapító

A fenti tanulói vélemények, az elhivatottságom, csaknem 20 éves online spanyoltanítási tapasztalatom és a spanyol szakos nyelvtanári-, bölcsész-, fordító- és tolmács  szakos egyetemi mesterdiplomáim alapján 100%-ig nyugodt szívvel garantálom, hogy ha elvégzed az EGYSZERŰ MONDATOK, HASZNOS KIFEJEZÉSEK SPANYOL SZLENG mini-videókurzust, nem fog gondot okozni a hétköznapi spanyol szófordulatok használata az említett 4  témakörben.

GY.I.K.

 1. Hol és hogyan tudom megvásárolni a minikurzust? – A www.netspanyol.com webáruházán keresztül, online bankkártyás fizetéssel.
 2. Magánszemélyként és céges számlára egyaránt megvásárolhatom?  – Igen.
 3. Mikor férek hozzá a tananyagokhoz? – A sikeres internetes vásárlás után azonnal.
 4. Milyen formátumban vannak a tananyagok? – A leckéket  videók, nyomtatható PDF-ek és a tananyagokhoz kapcsolódó online feladatmegoldó alkalmazás segítségével éred el az internetes vásárlás során létrejött “fiókom” menüpontra kattintva.
 5. Ha elakadok, kérdezhetek? – Igen, természetesen! Azonban vedd figyelembe, hogy a kérdéseidet a videókurzus megvásárlásának időpontjától számított 60 napon belül tedd fel az info@netspanyol.com e-mailcímre küldött levélben.
 6. Milyen nyelvi szinten érdemes belevágnom a minikurzusba? – Kezdő és újrakezdő szinttől kezdődően bármilyen nyelvi szinttől. 
 7. Milyen témákat fogunk érinteni? – 1. utazás repülővel és autóbusszal, 2. szállodában és apartmanban, 3. vásárlás, 4. az étteremben.
 8. Meddig marad meg a tananyaghoz való hozzáférésem? – Amíg a minikurzus ebben a formában elérhető, addig biztosan. Amennyiben kikerülne a webáruház tananyagainak kínálatából, akkor értesíteni fogok e-mailben minden vásárlót.
 9. Ha mégsem tetszik a kurzus, visszakérhetem az árát? – A vásárlás pillanatában elfogadott ÁSZF alapján erre nincs lehetőség.
spanyol szleng minikurzus

Ha tehát gördülékenyen, a lehető legtermészetesebben szeretnél Te is a világ legszebb nyelvén, spanyolul kommunikálni, akkor Magyarország első, hiánypótló, spanyol szlenget online módon oktató minikurzusán a helyed!

Remélem, hamarosan találkozunk!

Marcsi