online spanyol
spanyol olvasóklub
 • A spanyol alap szókincs már megvan, mégis szeretnél továbblépni?
 • Nem tudod, merre indulj?
 • A mondatpanelekből már eleged van?
 • Szívesen olvasnál spanyolul, de nem tudod, mit?
 • Jól jönne egy kis motiváció?

Megtaláltad a megoldást, ne keress tovább!

Végre egy közösség, ahol hasonlóan érdeklődő, olvasni szerető, nyitott emberekkel találkozhatsz és akik ugyanúgy, mint Te, RAJONGANAK A SPANYOL NYELVÉRT, szeretnének fejlődni, ugyanakkor örülnének, ha valaki kézen fogná őket és segítené a haladásban!

Miért érdemes csatlakozni?

 • mert a spanyol szövegolvasáson keresztül minden érzékszerved bevonódik a tanulásba
 • mert videós anyagokkal segítelek
 • mert nem csak olvasod és látod, hanem hallod is a spanyol szöveget
 • mert megkapod a lehetőségét, hogy egyedül is megbirkózz a feladattal, emiatt pedig sikerélményed lesz
 • mert utólag leellenőrizheted magad
 • mert hihetetlen mértékben fejlődni fog a szókincsed
 • mert nem csapongunk, hanem kivesézünk 1-1- témát 
 • mert a tanulási folyamatodba észrevétlenül is beépítem az ismétlést
 • mert változatos anyagokkal dolgozzuk fel a szöveg tartalmát
 • mert egy egymást támogató, motiváló csapat tagjává válsz
 • ahol lehet -sőt! ajánlott – kérdezni is
 • ahol témákat javasolhatsz, melyekről szívesen olvasnál, ezáltal Te is alakítod az eseményeket
 • mert bárhol és bármikor hozzáférsz az anyagokhoz (igen, telefonról is!)
 • mert nem vesz el órákat az életedből

Miért vagyok biztos abban, amit mondok?

Mert több, mint 20 éve hivatásom a spanyol nyelv és kultúra tanítása és megszerettetése mindenkivel, aki úgy dönt, belevág!

A netspanyol összes online tananyagát és eseményét gondos előkészületek előzik meg, és kifejezetten magyar anyanyelvű tanulók számára készülnek.

Szeretem a minőséget, fontos számomra  a szakmai felkészültség, és hogy mennyire felhasználóbarát egy-egy tananyag.

Te is így vagy ezzel?

Ha igen, akkor fantasztikus hírem van:

a STORY SIESTA – SPANYOL OLVASÓKLUB pont ilyen!

És mi az a NETSPANYOL? Ki készítette az anyagokat?

Bozsik Marcsi vagyok, a netspanyol márkanév motorja, mesterdiplomás online spanyoltanár, tananyagkészítő, fordító és tolmács.

Középiskolás korom óta életem elválaszthatatlan részét képezi a spanyol nyelv: tanulom, tanítom, hallgatom, beszélem, fordítom – megunhatatlan szenvedéllyel. 

Szeretném a spanyol nyelv által közvetített csodás világot bemutatni Neked, mert hidd el, ha egyszer belekóstolsz, rabul ejt! A NETSPANYOL ebben segít Neked.

online spanyoltanár

Lehet, hogy teljesen kezdő vagy, de lehet, hogy már évek óta tanulod, mégis vannak fehér foltok a tudásodban és szeretnél végre egy olyan megoldást, ahol szinte észrevétlenül is fejlődsz.  Segítek Neked abban, hogy képes legyél értelmezni a leghétköznapibb témákban írt spanyol nyelvű szövegeket: legyenek akár kulturálisan vagy közéleti szempontból érdekesek, aktuálisak vagy informatívak. 

A spanyoltanulás egyik legfontosabb mérföldköve, hogy képes vagy-e megérteni egy átlagos spanyol nyelvű szöveget? Érted-e, amit olvasol? Ha igen, segítek, hogy ne csak értelmezd, hanem képes legyél beépíteni is az eddigi tudásodba!

Az ördög a részletekben rejlik, így van ez a nyelvtanulással is! Pontosan ezért született ez a Magyarországon hiánypótló, online SPANYOL OLVASÓKLUB, A STORY SIESTA.

A STORY SIESTA – SPANYOL OLVASÓKLUB havi tagsága  mindössze egy havi Netflix előfizetés  áráért a Tiéd lehet,  jelenleg 3.500,-Ft – ba kerül.

Mit kapsz ma havi 3.500Ft - ért?

spanyol olvasóklub

Válaszd inkább az örök értéket, fektess a tudásodba, azaz SAJÁT MAGADBA!

Mi garantálja számodra mindezt? :

Tanulóim eddigi visszajelzései, az elhivatottságom, csaknem 20 éves online spanyoltanítási tapasztalatom és a spanyol szakos nyelvtanári-, bölcsész-, fordító- és tolmács  szakos egyetemi mesterdiplomáim alapján 100%-ig nyugodt szívvel garantálom, hogy ha csatlakozol a STORY SIESTA – SPANYOL OLVASÓKLUBHOZ, a szókincsed hónapokon belül látványos fejlődésnek indul és a motivációd is erőre kap! Nem lesz többé kínlódás a szavak tanulása, mert egyszerűn “Rád fognak ragadni”!

GY.I.K.

 1. Hol és hogyan tudom megvásárolni a minikurzust? – A www.netspanyol.com webáruházán keresztül, online bankkártyás fizetéssel.
 2. Magánszemélyként és céges számlára egyaránt megvásárolhatom?  – Igen.
 3. Mikor férek hozzá a tananyagokhoz? – A sikeres internetes vásárlás után azonnal.
 4. Milyen formátumban vannak a tananyagok? – A leckéket  videók, nyomtatható PDF-ek és a tananyagokhoz kapcsolódó online feladatmegoldó alkalmazás segítségével éred el az internetes vásárlás során létrejött “fiókom” menüpontra kattintva.
 5. Ha elakadok, kérdezhetek? – Igen, természetesen! Sőt, a STORY SIESTA – zárt Facebook-csoportban folyamatosan felteheted a kérdéseidet, posztolhatod ötleteidet, stb… 
 6. Milyen nyelvi szinten érdemes belevágnom a minikurzusba? – Kezdő és újrakezdő szinttől kezdődően bármilyen nyelvi szinttől. 
 7. Milyen témákat fogunk érinteni? – A teljesség igénye nélkül: utazás, gasztronómia, egészség, történelem, érdekességek, aktualitások, hírek, stb…
 8. Meddig marad meg a tananyaghoz való hozzáférésem? – Minden lecke egy naptári hónapon keresztül érhető el. Hogy mikor csatlakozol, Tőled függ, de érdemes hónap elején. Hogy meddig érvényes a tagságod, attól függ, hogy a havi vagy a fél éves előfizetést választod-e.
 9. Ha mégsem tetszik a kurzus, visszakérhetem az árát? – A vásárlás pillanatában elfogadott ÁSZF alapján erre nincs lehetőség.
spanyol olvasóklub

Ha tehát még gördülékenyebben és természetesebben, választékosabb szókinccsel felvértezve szeretnél Te is a világ legszebb nyelvén, spanyolul kommunikálni, akkor Magyarország első, hiánypótló, spanyol olvasóklubjában a helyed!

Remélem, hamarosan találkozunk!

Marcsi